Winkel - ROG Vistraiteur in Deventer

Verse vis

Bij Rog proeft u verse, ambachtelijk bereide vis. Wij ontvangen elke nacht een lading verse vis, die wij de volgende ochtend direct voor u fileren, snijden en desgewenst kruiden en marineren. Vers en ambachtelijk genieten!

Salades

Onze toonbank wordt elke dag gevuld met huisgemaakte salades, plates, lunchhapjes en visschotels. Ook vindt u hier de lekkerste ingrediënten om uw eigen buffet mee samen te stellen.

Take away

Geen tijd om te lunchen in ons restaurant? Geen probleem! Maak uw keuze uit ons assortiment belegde broodjes en maaltijdsalades om mee te nemen. Liever vooraf een broodje of salade bestellen? Dat kan via onze webshop.

Traiteurgerechten

Laat u verrassen door ons rijke aanbod aan tapashapjes en kant-en-klare vismaaltijden en -specialiteiten. Wij verwarmen de gerechten ter plekke voor u of pakken het in zodat u er thuis van kunt genieten. Perfect voor als u geen zin of tijd heeft om te koken of onverwachts gasten voor de deur heeft staan.

Schotels

Al onze visschotels worden in eigen keuken bereid met uitsluitend hoogwaardige verse producten en huisgemaakte salades en sauzen.

Van eenvoudige tot zeer luxe samengestelde visschotels; vrijwel alles is mogelijk. Ook voor vlees- of vegetarische schotels bent u bij ons aan het juiste adres.

Haringcorner

In onze haringcorner ziet u hoe onze verse haring dagelijks ambachtelijk voor u wordt schoongemaakt en gesneden. De beste kwaliteit, vers van ’t mes!

Wijnen

Wij bieden naast onze visspecialiteiten ook een mooi assortiment aan wijnen aan, perfect passend bij de gerechten die wij serveren. Benieuwd welke wijn uw gerecht naar een hoger niveau tilt? Ons team adviseert u graag!

Heeft u een speciaal verzoek?

Speciaal verzoek? ROG Vistraiteur denkt graag met u mee. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Telefoon:
Locatie:

Gotlandstraat 13
7418 AZ Deventer

Openingstijden:

Maandag: gesloten
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00
Zondag: gesloten