Over ons - ROG Vistraiteur in Deventer

Altijd de beste vis in deventer

Al bijna een eeuw lang weten visliefhebbers precies waar ze in Deventer moeten zijn voor de beste vis: Rog Vistraiteur is een begrip in de stad én ver daarbuiten. In 1925 begonnen als viskar met verse vis uit Scheveningen, is Rog inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerde vistraiteur. Met een sfeervol restaurant en volop cateringmogelijkheden.

CONTACTGEGEVENS

TELEFOON:
LOCATIE:

Gotlandstraat 13
7418 AZ Deventer

KVK:

82828229

Over ROG VISTRAITEUR

Aan het roer staan Hein Spijkerman en Rob Timmer, die hun ruime ervaring bij verschillende regionale restaurants combineren met puur vakmanschap en échte liefde voor alles wat de zee ons brengt. Samen met hun enthousiaste team weten zij aan de Gotlandstraat het visambacht tot een ware kunst te verheffen.

Tel daar de lange geschiedenis van de bij velen geliefde viszaak bij op en u weet dat u voor smakelijke vis van topkwaliteit bij Rog Vistraiteur moet zijn.

RESERVEREN OF BESTELLEN?

Uitgebreid dineren in ons restaurant, een business lunch op de werkvloer laten bezorgen of een van onze specialiteiten bestellen? Neem snel een kijkje in onze webshop of reserveer direct uw tafel!

Maak kennis met ons team

Benieuwd naar de gezichten achter ROG Vistraiteur en hun verhaal? Klik op hun naam of foto en kom meer te weten over onze medewerkers.

Eigenaar

Eigenaar

Medewerker winkel/bediening

Medewerker winkel/bediening

Medewerker winkel/bediening

Medewerker winkel/bediening

MEER WETEN OVER ROG VISTRAITEUR?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van catering, wilt u meer weten over onze business lunch of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.