Over ons - ROG Vistraiteur in Deventer

Altijd de beste vis in deventer

Al bijna een eeuw lang weten visliefhebbers precies waar ze in Deventer moeten zijn voor de beste vis: Rog Vistraiteur is een begrip in de stad én ver daarbuiten. In 1925 begonnen als viskar met verse vis uit Scheveningen, is Rog inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerde vistraiteur. Met een sfeervol restaurant en volop cateringmogelijkheden.

.barner-area-bg { background-image: url(https://www.rogvistraiteur.nl/wp-content/uploads/2021/10/rog-pand-deventer-min.jpg); } @media only screen and (min-width: 1920px) { .barner-area { height: 500px !Important; }} @media only screen and (min-width: 1200px) { .barner-area { height: 400px !Important; }}

CONTACTGEGEVENS

TELEFOON:
LOCATIE:

Gotlandstraat 13
7418 AZ Deventer

KVK:

82828229

Over ROG VISTRAITEUR

Sinds juli 2021 staat Hein Spijkerman aan het roer bij Rog. Samen met zijn enthousiaste team weten zij aan de Gotlandstraat het visambacht tot een ware kunst te verheffen. Tel daar de lange geschiedenis van de bij velen geliefde viszaak bij op en u weet dat u voor smakelijke vis van topkwaliteit bij Rog Vistraiteur moet zijn.

RESERVEREN OF BESTELLEN?

Uitgebreid dineren in ons restaurant, een business lunch op de werkvloer laten bezorgen of een van onze specialiteiten bestellen? Neem snel een kijkje in onze webshop of reserveer direct uw tafel!

Maak kennis met ons team

Benieuwd naar de gezichten achter ROG Vistraiteur en hun verhaal? Klik op hun naam of foto en kom meer te weten over onze medewerkers.

Eigenaar

Wie ben je?
Hein Spijkerman

Werk je al lang bij Rog?
Sinds 1 juli ben ik mede-eigenaar van Rog Vistraiteur.

Wat vind je het leukste om te doen?
Het werken met kwaliteitsproducten, maar ook zeker het contact met onze gasten en leveranciers.

Eet je zelf graag vis en zo ja? Welke vis eet je zelf graag?
Zeker. Ik ben een liefhebber van vis. De vis die ik graag eet hangt af van het seizoen. Er is zoveel mooie vis te verkrijgen.

Welk gerecht beveel je aan?
De huisgemaakte Hollandse garnalenkroket, pure ambacht, maar ook de gegrilde tonijn. Het liefst zo rauw mogelijk.

Welk gerecht vind je het leukste om te maken?
De gravad lax

Wie ben je?
Ik ben Mark Wagenvoort geboren op 5 december 1985 in Bathmen.

Werk je al lang bij Rog?
Ik ben sinds 25 maart in dienst. 

Wat vind je het leukste om te doen?
Als ik vrij ben mag ik graag de barbecue aansteken voor een lekker stukje vlees of vis natuurlijk.

Eet je zelf graag vis en zo ja? Welke vis eet je zelf graag?
De vis die ik het lekkerst vind is toch wel tarbot of griet maar sliptong of zeeduivel vind ik ook erg lekker en smakelijk.

Welk gerecht beveel je aan?
Ik zou iedereen de catch of the Day aanbevelen omdat deze altijd verschillend is.

Welk gerecht vind je het leukste om te maken?
Vind het leuk om de ala carte gerechten voor de gasten klaar te maken.

Wie ben je?
Rob Timmer

Werk je al lang bij Rog?
Ik werk sinds 1 juli 2021 bij Rog. 

Wat vind je het leukste om te doen?
Werken met de mooiste producten in ons bedrijf. En om samen met ons team gasten blij te maken is iedere dag een feestje.

Eet je zelf graag vis en zo ja? Welke vis eet je zelf graag?
Ja, ik hou heel erg van vis. De lekkerste vis vind ik snoekbaars, een veelzijdige Hollandse vis. Ook eet ik iedere dag een haring, lekker en gezond!

Welk gerecht beveel je aan?
Flinterdun gesneden sashimi. Rauwe vis, heerlijk puur.

Welk gerecht vind je het leukste om te maken?
De taco’s gevuld met zalm, tonijn, krab en avocado.

Medewerker winkel/bediening

Wie ben je?
Ik ben Marije.

Werk je al lang bij Rog?
Ruim 8,5 jaar.

Wat vind je het leukste om te doen?
Ik draai al wat jaren mee en heb al zoveel verschillende dingen binnen het bedrijf gedaan. Maar op het moment ligt mijn bezigheid vooral bij de verkoop in de winkel, het bereiden van de belegde broodjes en het maken van de salades.

Eet je zelf graag vis en zo ja? Welke vis eet je zelf graag?
Ik eet zeker graag vis. Ik vind griet of tarbot altijd erg lekker. Tong en gamba’s. Er is eigenlijk zoveel keus!

Welk gerecht beveel je aan?
Pfoe.. voor de lunch zou ik gaan voor onze huisgemaakte tonijnburger. Echt heel lekker! En voor diner.. De Catch of the Day. Dat kan elke dag wat anders zijn.

Welk gerecht vind je het leukste om te maken?
De koude proeverij. Verschillende koude vissoorten, mooi op een bord gepresenteerd.

Medewerker winkel/bediening

Wie ben je?
Kim Pijffers, 36 jaar en woon samen met mijn vriend Mark (kok bij Rog) en onze hond Ozzy op de Worp.

Werk je al lang bij Rog?
Sinds 1 september 2022.

Wat vind je het leukste om te doen?
Met de hond wandelen en daarna lekker ergens lunchen of borrelen.

Eet je zelf graag vis en zo ja? Welke vis eet je zelf graag?
Alles vis behalve oesters.  Mijn favoriet is toch wel tongetje

Welk gerecht beveel je aan?
Dat is lastig want alles is lekker maar de salade Rog die kan ik elke dag wel eten.

Welk gerecht vind je het leukste om te maken?
Een lekkere borrelplank.

Medewerker winkel/bediening

Wie ben je?
Kim Pijffers, 36 jaar en woon samen met mijn vriend Mark (kok bij Rog) en onze hond Ozzy op de Worp.

Werk je al lang bij Rog?
Sinds 1 september 2022.

Wat vind je het leukste om te doen?
Met de hond wandelen en daarna lekker ergens lunchen of borrelen.

Eet je zelf graag vis en zo ja? Welke vis eet je zelf graag?
Alles vis behalve oesters.  Mijn favoriet is toch wel tongetje

Welk gerecht beveel je aan?
Dat is lastig want alles is lekker maar de salade Rog die kan ik elke dag wel eten.

Welk gerecht vind je het leukste om te maken?
Een lekkere borrelplank.

Medewerker winkel/bediening

Wie ben je?
Ik ben Marije.

Werk je al lang bij Rog?
Ruim 8,5 jaar.

Wat vind je het leukste om te doen?
Ik draai al wat jaren mee en heb al zoveel verschillende dingen binnen het bedrijf gedaan. Maar op het moment ligt mijn bezigheid vooral bij de verkoop in de winkel, het bereiden van de belegde broodjes en het maken van de salades.

Eet je zelf graag vis en zo ja? Welke vis eet je zelf graag?
Ik eet zeker graag vis. Ik vind griet of tarbot altijd erg lekker. Tong en gamba’s. Er is eigenlijk zoveel keus!

Welk gerecht beveel je aan?
Pfoe.. voor de lunch zou ik gaan voor onze huisgemaakte tonijnburger. Echt heel lekker! En voor diner.. De Catch of the Day. Dat kan elke dag wat anders zijn.

Welk gerecht vind je het leukste om te maken?
De koude proeverij. Verschillende koude vissoorten, mooi op een bord gepresenteerd.

MEER WETEN OVER ROG VISTRAITEUR?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van catering, wilt u meer weten over onze business lunch of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.